Olivia Newton-John

18 videó
Olivia Newton-John (Cambridge, 1948. szeptember 26.) négyszeres Grammy-díjas énekes és színésznő, a Brit Birodalom Érdemrendje tiszti fokozata (OBE) és az Ausztrál Lovagrend (Order of Australia, AO) tiszti fokozata kitüntetések birtokosa, lemezeladásai és a slágerlistán töltött idő alapján a hetvenes évek legsikeresebb angol nyelvű énekesnője. Filmes és zenei karrierje a hatvanas évek közepén kezdődött.

Walesi és német származású, brit születésű, Ausztráliában nevelkedett, évtizedek óta Amerikában él, önmagát ausztrálnak vallja.

Legismertebb dalai közé tartozik a Banks of the Ohio, a Let Me Be There, az I Honestly Love You, a You're The One That I Want, a Xanadu és a Physical. Legismertebb filmszerepei Sandy Olsson a Grease-ben és Kira a Xanaduban. A rák elleni küzdelem, a természet- és az állatvédelem támogatója.

Max Born Nobel-díjas tudós unokája, Brinley Newton-John egyetemi professzor lánya. Első férje Matt Lattanzi színész, lánya Chloé Lattanzi énekesnő. Második, jelenlegi férje John Easterling üzletember, nővére Rona Newton-John, egykori modell és színésznő.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Xanadu - Olivia Newton-John & Electric Light Orchestra (Blydez)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2013. november 13. Nézettség: 342

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal